pondelok 9. augusta 2010

Zasúvacie dvere

Máte nedostatok priestoru vo vašom byte? Je pre vás dôležitý každý centimeter? V takom prípade popremýšľajte nad zasúvacími dverami. Teda pokiaľ ste si ich ešte nezaobstarali.

Zasúvacie dvere nie sú žiadnou novinkou a používajú sa už dlhé roky. Za ten čas však prešli rôznymi premenami a dnes sú na trhu nielen praktické, ale aj dizajnovo zaujímavé „zasúvačky".

Zasúvacie dvere sa dajú rozdeliť na dva hlavné druhy podľa typu zasúvania - dvere, ktoré sa zasúvajú do steny (do stavebného púzdra) alebo dvere zatvárajúce sa pozdĺž steny.

Viac info...

Plastové dvere

Profily pre plastové dvere garantujú kvalitu, funkčnosť a moderný nadčasový vzhľad. Vďaka využitiu veľmi odolného materiálu PVC vykazujú plastové dvere vlastnosti, ktoré ocení každá domácnosť.

Ich prednosťou je dlhá životnosť pri zachovaní kvality a vzhľadu. Hladký povrch nevyžaduje žiadnu zvláštnu údržbu a je odolný proti mechanickému poškodeniu. Plastové profily sú tiež odolné proti poveternostným vplyvom.

Tvar a materiál tesnenia spoločne s maximálnou kontaktnou plochou rámu a krídla zaisťujú, že plastové dvere skvelo udržujú teplo a výborne zvukovo izolujú.