nedeľa 3. apríla 2011

Posuvné dvere: vychytané funkcie a krásny dizajn

Posuvné dvere si kupuje čoraz viac ľudí do bytu, ale aj do kancelárie a nie je sa čomu diviť, ponúkajú v podstate len samé výhody. Okrem úspory miesta, ľahké a tiché manipulácie a bezbariérovosti ponúkajú v posledných rokoch aj krásny dizajn a čím ďalej vychytanější doplnky a funkcie.

Záleží na puzdre, do ktorého sa dvere zabudujú. Expertom a vlastne priekopníkom týchto puzdier je spoločnosť Eclisse, ktorá ich vyrába už 21 rokov.

Vďaka posuvným dverám si môžete rozšíriť byt, vyriešiť stiesnené priestory malé kúpeľne a toalety, dopriať si priestrannú šatňu a celkovo pozdvihnúť úroveň akéhokoľvek interiéru. Dnešné posuvné dvere toho však vie ďaleko viac.



Úplnou novinkou je Eclisse EWOLUTO ®, prvý puzdro pre posuvné dvere, ktoré sa vďaka svojej špeciálnej skladbe premieňa vo skutočnú stenu, do ktorej môžete vŕtať a čokoľvek na ňu pripevniť, bez toho by sa puzdro alebo dvere poškodili. EWOLUTO ® je tak o krok vpred a umožňuje dodnes nemožné - v kúpeľni si na neho môžete zavesiť sprchovací kút, v obývačke skrinky, v kuchyni treba police.

Architektov obľúbené puzdro je Synthesis Line ®, prvý púzdro bez obložiek ponúkajúce moderný dizajn čistých línií, ktoré pôsobia nanajvýš elegantne a hodia sa do každej miestnosti. Eclisse ponúka tento model v jednokrídlom aj dvojkrídlovom prevedení. Synthesis patrí do exkluzívnej rady puzdier, každá koruna navyše sa vám však vráti v podobe osobitosti a krásy.


Čisté línie, moderný dizajn, to je puzdro bez obložiek Synthesis Line ®, ktoré Eclisse vyrába pre jednokrídlové aj dvojkrídlové dvere.

Posuňte sa ďalej

Vďaka technologickému vývoju vie dnes posuvné dvere všeličo. Napríklad automaticky sa otvárať na diaľkové ovládanie alebo fotobunku. Pre väčší pokoj v domácnosti vymysleli odborníci Eclisse zase motorizáciu Eclis 5 umožňujúci automatické tichšie a pomalšie pohyby dverí.

Podobne slúžia aj doplnok Rallenty soft, ktorý sa stará o tichú prevádzku dverí tým, že mechanicky tlmí ich náraz pri dovieranie. Veľkou výhodou doplnkov Eclisse je, že ich môžete dokúpiť kedykoľvek a nainštalovať aj do už zabudovaných dverí.